BIMAX

Un an de la operație. Ce s-a schimbat?

Anul trecut pe vremea asta, îmi doream să închid ochii și să mă trezesc atunci când totul a trecut. În schimb, am ales să scot tot ce era mai bun din toată povestea. Un an a trecut repede. Sunt teafără, nevătămată, eliberată de grijă, chiar și de plăcuțe.

Ce s-a schimbat?

Operația la maxilar a venit pe neașteptate și a fost o perioadă intensă în viața mea. După ce treci de un astfel de eveniment, apar altele și timpul curge peste, așa cum mi se întâmplă și mie. Totuși, pentru mine rămâne o lecție de viață dincolo de dinți. A fost ocazia perfectă pentru a-mi da seama cum să mă susțin în momente critice, cât de nociv este stresul inutil, cum sa-mi aliniez corpul cu mintea și cum să fac față evenimentelor legate de sănătate.

Odată cu mușcătura, fizic au venit niște schimbări mici, cum ar fi o formă diferită a feței (câți oameni mai experimentează asta într-o viață? :D). Bărbia este mai definită și mai arcuită, mandibula mai proeminentă.

mandibula

Ce chestie și asta, să îți pui fața pe internet în folosul comunității. Pentru un om introvertit nu este simplu, dar s-a dovedit o decizie și o idee bună în final pentru mine și cititori.

Eu exploatez tema cât se poate, deși până la urmă este o operație aproape ca oricare alta. Conștientizarea problemelor maxilarelor este destul de mică prin jur și simt că pot să contribui cu ceva util care să lămurească lumea. Lucru confirmat de Analytics, pentru că sunt destul de mulți oameni care ajung pe-aici. Mulțumesc! Știu cât contează să ai o idee despre experiența altcuiva, mai ales când totul este foarte necunoscut și nu știi ce te-a lovit.

Citesc toate mesajele și mă bucur dacă pot să ajut măcar un pic. Îmi place sentimentul de apartenență care se creează în jurul oamenilor cu aceleași probleme și mi se pare super tare că putem sa ne susținem pe internet.

Mulțumesc mult medicilor și tuturor oamenilor care mi-au făcut viața mai ușoară!

Pupici!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Regret operația bimaxilară? - Anca Talks
    October 15, 2019 at 1:31 pm

    […] corpul meu a  trecut probabil prin cea mai mare traumă pe care a experimentat-o vreodată, nu regret nimic. Efortul depus a fost direct proporțional cu satisfacția primită, și asta mă face să mă simt […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.