Din viata

Lucruri cool & la întâmplare #3

Să îți spun ce am mai descoperit și mi-a plăcut.

1.Castelul de sticlă/ “The Glass Castle”

Un film pe Netflix, l-am văzut de două ori într-o lună, mi-a plăcut mult. Este biografic, despre viața jurnalistei Jeannette Walls.

2. Futureme.org

Un site pe care îți poți trimite scrisori în viitor, adică le scrii acum și le programezi să îți fie trimise pe mail când alegi, peste un an, doi, șapte. Poate să fie penibil și frumos în același timp.

3. Duolingo Podcast

Sunt în proces de învățat turcă, Duolingă mă ajută mult, dar între timp am descoperit și că au podcast și îl ascult pe cel în franceză ca să mai exersez și să le încurc de tot :)). În turcă nu au încă.

4. Korean Indie

Mă relaxează, ador muzica asta în prezent, deși nu înțeleg nimic.

5. Porumb cu cașcaval (“korean butter cheese corn”)

Prea multe seriale coreene extind cultura gastronomică. :)) scuzați. Este foarte delicios. Eu nu am pus maioneza și zahăr, și am adăugat și ardei gras.

6. Funcția de audio type din Google Docs

Folosesc Google Docs de mulți ani și nu am știut de ea. Este ușor de foloit când ai ceva de scris și nu vrei, doar dictezi. Merge bine și în engleză și în română, cu foarte mici erori. O găsești în Tools -> Voice Typing.

7. Momentum – extensie de chrome

Este foarte estetică și ajută să fii mai productiv puțin. Are multe butonașe, liste. De instalat și încercat pentru cine vrea.
momentum

8. Melodia asta!!!! J.Cole – Love Yourz

Pup

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.