Din viata

Extensii Google Chrome bune de instalat

Astăzi am realizat cât de mult îmi plac și folosesc unele extensii și ustensile:

Momentum – are o interfață drăguță, citatul zilei și un to-do list într-un colț. Este mai mult estetic decât funcțional, dar îl ador.

Keep – îmi place să am notițele sincronizate, am și aplicația pe telefon. Dacă vreau să îmi amintesc ceva de pe net, îl trimit într-o notiță keep.

Pocket – în lunga mea căutare de articole jurnalistice, pocket este foarte util. Îl folosesc de ani de zile și salvez acolo toate articolele interesante pe care le triez, citesc ulterior pe telefon. Uneori folosesc și extensia Kindle.

Boomerang – pentru programarea mail-urilor. Il folosesc rar, dar este util pentru follow ups, sau dacă e weekend, de exemplu, și am de trimis mail-uri pentru luni dimineața.

Grammarly – o ustensilă foarte bună pentru corectat text în engleză. Este foarte ușor să strecori greșeli de ortografie sau de scriere, dar este foarte util să fie subliniate pentru a fi corectate. Dacă ai Grammarly în extensii, îți apare și când scrii mail-uri,chat-uri și chiar și aici în wordpress.

Block site – atenția mea zboară foarte mult și nu mă pot concentra dacă sunt distrasă de un fir de praf. Blochez site-uri care mă distrag. Pentru productivitate mă mai ajut și de ceas pomodoro.

See youuu!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.